Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як здійснити реєстрацію торгової марки

Автор: Vladislav
31.12.2016 18:32

На сучасному ринку дуже важливо забезпечити хороший захист свого товару і торгової марки, яка важлива в будь-якому бізнесі. Це дуже стане в нагоді в можливих судових розглядах, коли вирішується доля всього бренду.

Для того, щоб зареєструвати свою марку, зовсім необов'язково шукати рішення самому: довірені особи, які професійно займаються патентуванням торгових знаків можуть все зробити самостійно. Це дуже зручний варіант, так як вони знають всі тонкощі цього процесу і допустять мінімум помилок. Проте, власник бренду сам зобов'язаний розробити дизайн товарної марки або хоча б брати участь в його розробці.

Найголовнішим вимогою, що пред'являються патентним відомством до всіх реєстрованих знакам, є їх оригінальність. Це означає, що даний знак не повинен бути схожий на вже раніше зареєстровані марки, щоб не плутати їх. Крім цього, при розробці самого знака слід враховувати, що використовувати можна не всі знаки, а тільки ті, які дозволені законом. Також слід врахувати, що торговий знак може реєструвати тільки індивідуальний підприємець, якому належатиме виробництво товару.

Важливим етапом перед подачею заявки в Укрпатент є визначення класу вашого товару, який можна знайти в Міжнародній класифікації товарів і послуг. Даний момент дуже важливий для розширюється виробництва, так як всі товари повинні бути захищені.

До речі, на сторінці https://www.profitmark.ua/ ви можете замовити реєстрацію торгової марки в найшвидші терміни.

Для того, щоб подати заяву на патентування, необхідно заповнити бланк заявки, в якому повинні бути присутніми всі необхідні документи. У цьому також може допомогти фірма, що займається патентуванням: фахівці підкажуть, які папери потрібні, і як їх правильно оформити, щоб комісія не повернула їх назад.

Для того, щоб бути більш впевненим в успіху реєстрації, можна провести так звану попередню перевірку товарного знака по базах, в яких є вже зареєстровані марки. Така перевірка триває не дуже довго, приблизно 5 днів.

Коли всі ці процедури пройдені і документи зібрані, можна відносити заявку в Патентне відомство. Після реєстрації заявки починається формальна перевірка всіх наданих документів та квитанцій за сплату мит.

Після формального етапу починається перевірка самого товарного знака, який ретельно досліджується і перевіряється по всіх базах. Якщо все нормально, то заявнику видається свідоцтво про реєстрацію знака, яке буде дійсно протягом 10 років.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99