Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Особливості сучасних платіжних систем

Автор: Vladislav
24.12.2016 19:56

В даний час найпопулярнішими платіжними системами є WebMoney, QIWI Гаманець і «Яндекс. Гроші». У них є безліч позитивних сторін: з їх допомогою в будь-якому місці планети можна відправляти перекази, оплачувати послуги і покупки.

 

Завдяки цьому вони популярні в усьому світі. В Україні не так багато людей користуються платіжними системами, як в інших країнах. Це пов'язано з тим, що люди в Україні дуже обережно ставляться до різних нововведень.

Всі платіжні системи мають безліч функцій:

  • • Здійснення переказів грошей в будь-яку точку світу;
  • • Перерахування грошей за виконання якихось робіт, наприклад, за розробку сайту або за роботу на біржі контенту;
  • • Перерахування коштів на банківський рахунок або банківську картку;
  • • Оплата різних послуг: інтернет, Skype, телебачення, квитки і комп'ютерні ігри. Послуги у всіх платіжних системах можуть трохи відрізнятися, але в цілому набір послуг однаковий.

До речі, вас також може зацікавити платежная система Advcash, про яку детальніше можна почитати на сайті realbaks.com.

Всі операції здійснюються дуже швидко і в будь-який час доби. Сучасні смартфони та планшети теж містять такі функції, що дуже зручно.

У платіжних системах існує персоніфікація аккаунта, яка призначена для того, щоб здійснення грошових операцій відбувалося за допомогою реального людини. Для цього система запитує відскановані документи: паспорт, ІПН, банківська картка тощо Також в системах перевіряється справжність мобільного телефону, на який надсилається код підтвердження. Якщо ж не присилати документи, то тоді не вийти здійснювати грошові операції. Такий користувач зможе користуватися тільки деякими функціями.

Платіжні системи є дуже зручними, тому потрібно активно ними користуватися.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99