Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Дороге авто: автовикуп

Автор: Vladislav
22.12.2016 02:40

Одна з найскладніших ситуацій, яка може статися у автолюбителя - це продаж свого авто, але непростого авто, а машини не з найдешевших. Тому тут дійсно, головне, не падати духом, а взяти себе в руки і гарненько все обдумати.

Чи можливо за хорошою ціною, продати машину і при цьому не продешевити? Цілком можливо. Головне, першочергово набратися величезним терпінням. Так як, таку машину навряд чи вдасться швидко продати. Залишається, тільки сподівається на везіння, на відносно швидке позбавлення від машини, але при цьому і самому не сидіти склавши руки.

Для початку можна вивчити і зрозуміти, що дають такі організації, що пропонують автовыкуп в Украине. Тим більше, якщо є бажання придбання нового авто, замість уже має. То в такому випадку звернутися в таку компанію, можна буде вигідно обміняти вашу машину з можливою доплатою.

Якщо все ж рішення падає на те, щоб її продавати, тоді потрібно йти зовсім іншим шляхом.

Отже. Якщо немає досвіду в продажу автомобілів, то в такому випадку необхідно спочатку потрібно вивчити сучасний ринок збуту машин. Але для успішного продажу авто цього буде недостатньо. Також непогано було б навчитися завойовувати довіри майбутнього потенційного покупця. Для цього потрібно приділити більше уваги, на моменти, що найбільше можуть зацікавити покупця в машині. За такими критеріями також вибираються рекламні майданчики, в рекламних газетах і інтернетівських сайтах, для публікації продажу авто.

Розміщення реклами теж вельми головний фактор продажу дорого автомобіля. Не потрібно її вказувати в дешевих і маловідомих газетах і сайтах в інтернеті.

До того ж, щоб збільшити шанси продажу авто, потрібно використовувати якомога більше публікацій в різних газетах і інтернетівських рекламних сайтів з продажу машин.

Ну і останній, теж важливий момент, при продажу дорогої машини. Невеликий косметичний і технічний ремонт.

Перед продажем авто, все ж варто зробити по максимуму товарний вигляд. Невелика підфарбовування і ремонт основних технічних елементів машини. Щоб покупець не відразу звертався в автосервіс і не турбував вас з цього приводу.

Чи є шанс продати дорогу машину, і не продешевити? Є. Так як трапляються автолюбителі, які не хочуть купувати стандартні, бюджетні і дешеві автомобілі. А бажають що-небудь більш престижне неординарне і якісне.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99