Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Переваги автоломбардів

Автор: Vladislav
28.10.2016 23:29

Як правило, до вибору та купівлі особистого автомобіля багато підходять дуже відповідально, зважуючи всі «за» і «проти» на користь тієї чи іншої марки і моделі. Така педантичність зайвою не буває, оскільки хороша машина може стати не тільки відмінним і безпечним засобом пересування, а й виручити свого власника в різних складних життєвих ситуаціях.

Наприклад, можна отримати вигідний кредит під заставу автомобіля, якщо терміново потрібна готівка, а зайняти у друзів або родичів немає ніякої можливості. Так звані, автомобільні ломбарди, сьогодні не рідкість, і користуються вони великим попитом, так як отримати готівку під заставу можна не тільки автомобіля, але і мотоцикла, деякою спецтехніки, а також квадрацикла, скутера, катери і так далі. Кредит під заставу спецтехніки особливо популярний серед підприємців-початківців, так як це найшвидший спосіб знайти гроші на розвиток бізнесу. Принцип роботи автоломбардів схожий на принцип роботи звичайних ломбардів, тільки під заставу - авто або інший транспорт.

До речі, на сторінці http://avtoport.kz/istorii/9-kak-ya-stal-klientom-avtolombarda-v-astane ви можете дізнатися більше про послуги автоломбарду.

Автомобільні ломбарди мають ряд незаперечних переваг, які і забезпечили їм сьогоднішню популярність. Одне з найбільш важливих переваг - це те, що кредит під заставу авто можна отримати навіть протягом однієї години. Простота оформлення угоди також грає не останню роль. Позичальнику немає необхідності підтверджувати свої доходи різними довідками з місця роботи або шукати поручителя. У автоломбарді також не стануть цікавитися вашої кредитної історією, навіть якщо ваша репутація в банках країни далека від ідеальної. Пакет документів для укладення договору знадобляться самий мінімальний - ідентифікаційний код, паспортні дані, а також техпаспорт на транспортний засіб.

Слід звернути увагу, що кредит під заставу машини - це, як правило, спосіб отримати чималу суму грошей готівкою на нетривалий термін. Середній термін дії таких договірних відносин триває кілька місяців, максимум рік, але частіше за все гроші під заставу транспортного засобу беруться на один-два місяці. Чим менше автомобіль знаходиться під заставою, тим вигідніше для позичальника умови. Якщо автомобіль в заставі понад рік - його ціна зростає більш ніж в два рази.

Іноді автоломбард кредит дає на спеціальних умовах. На практиці такі умови отримують позичальники, які не хочуть розлучатися з улюбленою машиною, тобто вони продовжують експлуатувати власний транспортний засіб, а не залишають його на стоянці автомобільного ломбарду. Звичайно, в таких випадках процентна ставка значно вище. Гнучкість в політиці деяких компаній, що займаються видачею готівки під заставу авто, поширюється і на виплату процентної ставки тільки в кінці терміну дії договору. Це дуже зручно, якщо кредит береться на розвиток бізнесу і прибуток, наприклад, від якоїсь угоди буде тільки через кілька місяців, а готівкові на її вчинення потрібні вже сьогодні. Не слід забувати, що деякі авто ломбарди в певних ситуаціях можуть піти на зустріч позичальникові і продовжити термін дії договірних відносин.

Без сумніву, бувають ситуації, коли позичальник з якоїсь причини, не може викупити свій транспортний засіб і погасити борг по процентній ставці. У таких ситуаціях, автоломбард, як правило, виставляє автомобіль на продаж за участю власника.

Як показує практика, кредитування під заставу автомобіля - це прекрасний спосіб впоратися з тимчасовими фінансовими труднощами, і, при цьому, не стати багаторічним заручником сучасної далекою від досконалості банківської системи.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99