Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Професія бухгалтера завжди в моді

Автор: Vladislav
14.10.2016 02:38

Швидше за все, ніколи не вийде з популярності на ринку праці професія бухгалтера і завжди буде затребувана у всіх країнах світу. Тому людина, яка вивчився і придбав таку спеціальність, може бути впевнений, що ніколи не залишиться без роботи, і буде мати перспективу росту в своїй кар'єрі. Така затребуваність пояснюється тим, що такі фахівці завжди необхідні і в будь-якій ситуації, незалежно від будь-якої ситуації в країні, навіть при зміні законів, і кризи в економіці. Звичайно, при виборі такої важливої ​​професії, обов'язково важливо розуміти, з чим вам доведеться зіткнутися в даній спеціальності діянь.

Будучи хорошим фахівцем в фінансових справах підприємств, можна відзначити і гідну оплату своєї праці, через затребуваність людей даної професії. До того ж якщо бухгалтер володіє ще кількома іноземними мовами, то зарплата буде в рази більше ніж у просто фахівця у фінансових справах.

Отримання роботи, не володіючи великим стажем за фахом бухгалтера. Тому як в даний час все більше відкривається нових фірм, а попит на людей володіють знаннями в бухзвіту перед контролюючими органами весь час збільшується.

Друзі сайту: тільки здесь ви можете придбати красиві та стильні золоті сережки за найпривабливішими цінами.

Крім основного заробітку на роботі, існує можливість підробітку на інших малих фірмах, де необхідно складання звітів та інших документацій фінансового характеру.

Є великі можливості для величезного кар'єрного росту. Зараз існує численні курси для кваліфікаційного підвищення рівня знань, і в свою чергу підвищують шанси отримати гідну роботу для рівня знань фінансового порядку.

А "набивши руку" при роботі на державному підприємстві, є великі шанси відкрити власну справу. Адже є той факт, що бухгалтер краще за всіх веде облік матеріальних цінностей, фінансових коштів, своєчасна здача звітів (без штрафів і пені). Звідси випливає і висновок: фахівець такого профілю як ніхто придатний для ведення свого власного бізнесу і має перспективу розвитку фірми.

Також така людина точно має в своєму арсеналі вміння знайти підхід до потенційних клієнтів підприємства і співробітникам. Завдяки добре розвиненою інтуїції і комунікабельності. постійного спілкування з усілякими бізнесменами, бухгалтера можуть з легкістю застосувати свої можливості і знання та в інших сферах життя.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99