Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Як грамотно рекламувати свої послуги

Автор: Vladislav
14.10.2016 02:32

Починаючи власний бізнес, чимало важливу роль відіграє правильна реклама товарів або послуг, які надаватиме ваша компанія. Адже в першу чергу успіх підприємства залежить саме від рекламного пропозиції. Тому не слід ставитися до цього питання халатно і бездумно. Необхідно виконати велику роботу, щоб забезпечити високий попит з боку суспільства.

 

Види реклами

У діловому суспільстві придумано багато способів і варіантів різних рекламних пропозицій, кожні з яких по-своєму ефективні.

1. Найбільш поширеним засобом просування товарів і послуг є реклама в ЗМІ. Сюди відносяться різні газети і журнали, телебачення, радіохвилі, Інтернет. Відповідно, таке рекламування має бути багаторазовим. Тобто один раз пустити біжучий рядок по місцевому телеканалу, не принесе потрібного результату. Тому за якістю, кількістю і періодичністю виходу вашої реклами необхідно стежити дуже ретельно.

До речі, вас також може зацікавити розробка інформаційного диску, подробнее про яку можна дізнатися на сайті novslovo.ru

2. Напевно, кожна людина хоч раз у житті знаходив в поштовій скриньці брошурку підприємства. У ній можна було ознайомитися з товарами і ціною, дізнатися про спеціальні пропозиції та акції, а також інші новини компанії. Крім того рекламні буклети і листівки можна розносити не тільки по поштових скриньках, а також організувати процес поширення брошур на вулиці десь поблизу с вашим офісом або магазином.

4. Ділові люди часто використовують у своїй практиці візитні картки, які теж приносять нехай і не великі, але результати. Наприклад, ви займаєтеся наданням будь-яких послуг, то щоб людина в потрібний момент згадав про вас, у нього під рукою може перебувати ваша візитка. На неї ви можете нанести не тільки ПІБ і телефон, а також назва компанії або перерахувати її основні функції, також можна відобразити корпоративний девіз чи іншу інформацію, яка, на вашу думку, буде корисна людині.

Звичайно, будь-яка реклама коштує не малих грошей. І іноді може здатися, що такі витрати будуть досить необгрунтованими. Однак будь-який з вищевказаних способів хороший по-своєму.

Перш ніж стрімголов бігти подавати оголошення в місцеву газету, необхідно вивчити потенційне коло клієнтів, щоб знати на які точки необхідно натиснути. Адже ваша реклама повинна не просто нести інформаційний зміст, а й вміти зачепити споживача.

Крім того, люди, яких повинно зацікавити вашу пропозицію можуть зовсім не користуватися тими джерелами, які ви вибрали в якості просування товарів і послуг. Тому важливо визначитися з колом клієнтів, а вже потім вибирати способи поширення реклами.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99