Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Еквайринг: що це таке і для чого він потрібен

Автор: Vladislav
13.10.2016 20:01

Коли у людини є свій бізнес, то його головною метою є отримання оплати за надані послуги або продаж товару. Але не завжди у покупців є гроші з собою. Тому більшість розплачуються за допомогою банківських карт. Для тогощоб була можливість розплачуватися картами, продавець повинен встановити термінал для оплати (POS-термінал) або імпринтер. Ця послуга називається еквайрингом.

Еквайринг вигідний не тільки для покупця, але і продавець теж має свою вигоду. У чому вона полягає?

По-перше, за рахунок оплати карткою, цей процес проходить набагато швидше і легше, так як не потрібно витрачати час на підрахунок готівки і при необхідності пошук здачі. А швидкість і простота в розрахунках притягує покупців.

По-друге, розрахунок за допомогою карти дозволяє зробити все гранично точно. Тобто ні продавець, ні покупець не допустять помилку в розрахунку і з каси не підуть зайві гроші і не буде недостачі. А також ймовірність отримання фальшивих готівки зводиться до нуля.

Продавець може отримати більше прибутку, так як покупець не відчуває готівки в кишені і зростає ймовірність витратити більше коштів. Також можливість придбати товар з'являється у тій категорії людей, які користуються кредитними картами.

При можливості розплатитися за допомогою готівкових коштів та безготівкових, покупець більше довіряє продавцеві і вірить в легальність його бізнесу.

Друзі сайту: на сторінці http://www.kvazar-gr.ru/ ви можете замовити високоякісні світлодіодні світильники для свого дому за привабливими цінами.

Продавець полегшує собі завдання і зводить до мінімуму процедуру інкасації.

Немає постійної проблеми з розміном купюр на більш дрібні.

Покупець, у свою чергу, оплачуючи покупки безготівковим розрахунком, отримує бонуси від банку.

Існує ще одне поняття - інтернет еквайринг. Він необхідний тоді, коли компанія надає своїм клієнтам послугу з оплати товарів за допомогою банківських карт через інтернет. Тобто в цьому випадку використовується спеціально розроблений веб-інтерфейс. Він дозволяє оплачувати свої покупки в інтернет-магазині, використовуючи при цьому банківську карту.

Також можна виділити ще й мобільний еквайринг, який дозволяє приймати оплату за покупки за допомогою банківської карти, використовуючи смартфон або планшет.

Щоб встановити систему еквайрингу і надати ще одну послугу своїм покупцям, потрібно зробити всього кілька простих процедур.

Потрібно укласти договір з банком і зібрати необхідний пакет документів, який вимагає фінансова установа.

Потім необхідно вибрати модель терміналу і підключити до нього систему.

Установка і налагодження системи еквайрингу нескладний процес. Це можна зробити за допомогою фахівців, а можна самостійно.

У будь-якому випадку еквайринг дозволить бізнесу дихати по-новому.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99