Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Моя затишна кухня

Автор: Vladislav
04.10.2016 09:41

Будь-яка хороша господиня, яка проводить на кухні більше трьох годин в день, мріє облаштувати кухню, щоб на 10-12 метрах вмістилося все необхідне, і до того ж все було затишно, зручно і красиво. Зараз взагалі не проблема придумати або вибрати дизайн своєї майбутньої кухні, головне зрозуміти, що хоче сама господиня і вже, потім здійснити все задумане. Все можна зробити максимально швидко і при цьому вкласти мінімум коштів.

Треба вибирати в першу чергу, щоб кухня була зручною і багатофункціональною. А на сайті nova-mebel.kiev.ua можна придбати таку кухню за вигідними цінами.

Зручна кухня

Кухню треба розглядати як робоче місце господині, де вона проводить не одну годину. Тому кухня повинна бути комфортною і безпечною. Для початку необхідно визначитися з плануванням. Один з оптимальних варіантів це розташувати холодильник плиту і стільницю або робочу поверхню, не далеко один від одного, що дозволить істотно скоротити пробіжки від холодильника до плити, або столу. А так же буде менше бруду на робочому місці.

Ще треба враховувати той факт, що для кухні потрібні стійки з ідеально рівною поверхнею, в той час як в кімнату підходять різнорівневі стійки будь-якої форми. Це істотно знизить ризик побити половину посуду в поспіху. Ще один чимало важливий фактор, це на якій відстані розташувати верхні шафки. Розташовувати шафки потрібно так, щоб потім не заглиблюватися головою. Що стосується нижніх шафок, то їх краще зробити з висувними ящиками, це допоможе вам заощадити багато місця. Якщо вирішите встановити стільницю, то вибирайте таку, де немає гострих кутів, щоб уникнути зайвих синців. Поверхня підлоги теж не рекомендується занадто слизька, особливо якщо в будинку є діти. Після того як вирішили як і куди все правильно розставити, щоб кухня була комфортною, можна подумати і про красу інтер'єру.

Красива кухня

Тут звичайно все буде залежати тільки від вашої фантазії. Оригінально буде виглядати, якщо ви встановите додаткове освітлення. Наприклад, встановіть світлодіодні смужки в нижній частині меблевого гарнітура. Рішення дуже сміливе, але виглядати меблі буде дуже екстравагантно. Стіл можна вибрати зі скляною кришкою, завдяки чому, кухня візуально буде здаватися більше. З якого матеріалу буде кухня, теж все залежить тільки від вашого побажання. Благо зараз на замовлення можна виготовити все що завгодно. При виборі колірної гами слід пам'ятати, що темні кольори і горизонтальні лінії візуально зменшують простір. Якщо ви вирішили на стінах зобразити великі малюнки, то меблі варто вибирати однотонну. А то занадто довго перебувати на кухні, де все в строкатих тонах, не кожна людина зможе.

Загалом, створити кухню своєї мрії кожному під силу, потрібно лише мати тільки бажання. І тоді ви з великим задоволенням будете творити свої кулінарні шедеври на своїй улюбленій кухні.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99