Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Етапи проведення комерційних угод

Автор: Vladislav
28.09.2016 19:54

У комерційній роботі потрібно розібрати основні етапи проведення угод. Давайте розглянемо основні моменти, які дозволять проводити угоди більш ефективно.

1. Складання плану сучасного ринку.

Будь-який досвідчений бізнесмен повинен провести моніторинг російського ринку за вказаними напрямками:

  • -товар, який він хоче придбати найближчим часом: унікальна якість, негативні і позитивні переваги в порівнянні з іншими наданими аналогами.
  • -створений попит споживачів.
  • -конкуренція на ринку певного товару.

Друзі сайту: на сторінці https://hookah-pride.com.ua/ ви можете придбати якісний тютюн для кальяну за найвигіднішою ціною.

2. Вибір і пошук контрагента.

На даному етапі потрібно визначити наступні ознаки:

  • -Виявити кожному бізнесмену, на яких правах він може продати ту чи іншу нерухомість.
  • -визначити, яким чином і в якому місці буде реалізуватися якісна продукція. До них можуть ставитися технічні та експлуатаційні потреби, що надаються покупцем.
  • -Виявити необхідні умови спонсорування комерційної угоди: чи буде договір діяти за готівкової покупкою, по кредиту, бартеру або іншими ознаками.
  • -на підставі наданих даних можуть готуватися технічні та комерційні пропозиції на покупку або продаж, в якій зазначаються реквізити продукції. До них відносяться умови угоди, послідовність проведення платежу, терміни здійснення продукції і можливості обслуговування сервісом.

3. Підготовка складання контракту.

Якщо всі умови були обговорені заздалегідь, то обом сторонам потрібно підготуватися до заключательному етапу - складання договору. Для цього уточнюється якість продукції, гарантії, терміни доставки і різні технічні характеристики.

Складання контракту покладається на другу сторону, яка може передавати продукцію, відчутно допомагає роботу або діяльність.

4. Укладення контракту.

Наступним етапом укладання контракту є підписання паперу. Для цього існують різні стадії:

  • -проведення остаточних переговорів щодо угод та вартості.
  • погодження характеристик договору.
 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99