Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Навіщо потрібне туристичне страхування

Автор: Vladislav
18.09.2016 10:40

У зв'язку з тим, що сьогодні багато людей вважають за краще відпочивати за кордоном, з'являється необхідність туристичного страхування. Туристична страховка за кордон являє собою документ, без наявності якого турист не зможе в'їхати на територію іншої держави. Країни, які входитимуть до Шенгенської зони, обов'язково повинні мати відповідну страховку. Ця страховка називається страховка для Шенгена.

Що стосується інших країн, які не входять до Шенгенської зони, то для них такий вид страховки є необов'язковим. Але багато туристичні оператори все ж рекомендують її робити, так як вона дає певні гарантії і переваги. Для того щоб захистити своє здоров'я, а також мати можливість звернутися за допомогою до медичних установ, в разі необхідності, потрібно зробити медичну страховку.

Медична страховка є певним гарантом вашого здоров'я і відповідно добробуту. В основному, медична страховка спочатку входить у вартість путівки. Якщо ви хочете мати додаткові гарантії або у вас є якісь сумніви, то страховий поліс можна оформити самостійно. Для того щоб це зробити, потрібно мати закордонний паспорт. З ним потрібно прийти в страхову компанію і попросити працівника компанії оформити страховку. Ця процедура не займе багато часу, але зате позбавить вас багатьох проблем і зайвого головного болю.

До речі, на сторінці https://oh.ua/greencard/ ви можете отримати так звану зелену карту, яка необхідна для навіть тимчасового перебування в іншій країні.

Страховка для виїзду за кордон має свою певну ціну. У кожної компанії є свої ціни, які мають істотну різницю, в порівнянні з фірмами конкурентів. На вартість страховки впливає спектр послуг, який надає страховка. Якщо страховка буде враховувати всі можливі ризики, то ціна буде максимальною і суттєво відрізнятиметься від тієї, яку спочатку вам називали. Якщо ж ви відмовитеся від якихось послуг, то ціна буде меншою. Для початку, давайте розберемося з тим, від чого залежить ціна страховки.

На ціну страховки впливають кілька факторів: терміни поїздки, вік туриста, страхові ризики і страхування туристів в складі групи. Розглянемо кожен з цих факторів більш детально.

Терміни поїздки можуть сильно вдарити по вашій кишені. Від того, наскільки довго ви плануєте витратити, буде залежати вартість страховки. Страховка для візи містить графу, в якій потрібно буде вказати точну дату від'їзду зі своєї країни і дату повернення в неї. Потрібно пам'ятати те, що турист може перетинати кордон іншої держави протягом 60 днів. Що стосується віку туриста, то до 70 років, він платить звичайну вартість, а після 70 років - вартість подвоюється. Для того щоб заощадити кошти, багато туристів оформляють групові страховки. Якщо ваша страховка поширюється на безліч ризиків, то її ціна буде максимальною.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99