Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Квартира під офіс, чи можливо це?

Автор: Vladislav
18.09.2016 10:29

Можна привести багато прикладів бізнесу з нуля, який можна організувати у себе в гаражі. Але якщо у вас немає гаража і ви живете в місті, що робити? У місті багато квартир. Ось тільки на відміну від гаража вам або доведеться використовувати свою квартиру під робоче приміщення, або купувати нову. Все залежить від того, який бізнес ви хотіли б відкрити. Але на питання чи можна таке зробити однозначна відповідь - так.

Варто звернути увагу на наявність парковок поруч, благополуччя району, стан будинку. Все залежить від того, який вид діяльності вас цікавить. Не вибирайте квартири на високих поверхах - це незручно. Перший і другий поверхи оптимальні. Заодно і вивіска зовні буде на рівні вашої квартири.

До речі, вас може зацікавити сервіс ТелеТрейд, детальніше про який ви можете дізнатися на сайті teletrade-forex.com вже зараз.

Для пошуку приміщення скористайтеся послугами ріелтора, з улагоджуванням проблем з облаштування квартири - послугами працівників спеціальних агентств. Вам допоможуть підібрати квартиру в залежності від ваших планів, щоб можна було встановити потрібну техніку або меблі, щоб приміщення відповідали за своїм розміром вашим потребам. Кабінет з приймальні або офіс з невеликою кухнею - зможете облаштувати все так, як хотіли.

Якщо з'явиться бажання відкрити свій офіс, то тут ніяких особливих вимог немає, головне - не заважати сусідам. Але таких проблем, за ідеєю, виникнути і не повинно. Звичайно, для облаштування, потрібно купить папки, інші канцелярські приналежності, меблі і т.д.

Кабінет психотерапевта - ще один варіант, близький до офісного, і не вимагає спеціальних умов.

Як варіант, в квартирі можна відкрити масажний або манікюрний салон, салон краси, перукарню. Саме в таких приміщеннях найчастіше встановлюють підлоговий кулер для води.

Зверніть увагу на інтер'єр. Він повинен відповідати призначенню приміщення. Якщо це офіс - то світлі стіни, вікна з жалюзі, хороше освітлення. Інтер'єр повинен бути строгим, що не домашнім, щоб нічого не відволікало від роботи.

Теплі тони і затишок підійдуть під кабінет психотерапевта. Клієнти будуть спокійні і розслаблені, в приємній обстановці.

Для салону найголовніше - хороше освітлення. З вибором інтер'єру тут трохи простіше. Можна поставити і затишні дивани, щоб клієнтки могли відпочити і розслабитися. Тільки не зробіть темне приміщення. Намагайтеся вибирати яскраві і світлі тони і кольори.

Квартира під свій бізнес зараз поширене рішення, яке набирає популярність. Так що якщо у вас є кошти для відкриття свого невеликого справи, то можете сміливо зайнятися ним!

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99