Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Образ сучасного бухгалтера

Автор: Vladislav
17.09.2016 11:21

З інтенсивним розвитком, зростанням малих і середніх підприємств все більше й більше зростає потреба в обліку доходів і витрат, регулювання грошових потоків. Таким чином, такий фах, як бухгалтер, тривалий час залишається майже на вершині найбільш затребуваних видів діяльності. Незважаючи на те, що бухгалтерів дуже багато, складно знайти того самого професіонала, який би зміг за дві секунди, без похибок, звести дебет з кредитом.

Саме тому, рекомендується замовляти професійне бухгалтерське обслуговування на www.zkg.ua. Тільки тут вам нададуть кваліфіковану допомогу в самі стислі терміни. Але сучасний бухгалтер - це зовсім не людина, яка проводить весь час біля комп'ютера і час від часу натискає пару клавіш на клавіатурі, це крокуючий весь час з портфелем студент. Безумовно, за плечима замість тонн підручників може лежати звичайний ноутбук з законодавством, яке оновлюється зі швидкістю світла. На додачу було б непогано впевнено працювати з платіжними системами, володіти програмою для розрахунку заробітної плати і ведення господарських операцій. З неймовірною легкістю поводитися з будь-якою офісною технікою.

А найважливіше - це вміти приймати рішення і з почуттям, толком і розстановкою відстоювати свої позиції. Для досягнення високого професійного рівня, крім блискучих університетських знань бухобліку, таких же блискучих знань різного роду комп'ютерних програм, необхідний ще і досвіду роботи, бажано у великих компаніях. Такі фахівці в змозі активно працювати на кількох, довірених їм, бухгалтерських ділянках. Для динамічно розвивається кар'єрного росту знадобиться також і чудове знання іноземної мови.

Подібний обсяг позитивних якостей у вашому резюме забезпечить вам такий же досить непоганий рівень заробітної плати. Подібних фахівців не те що не вистачає, у вас просто не буде конкурентів, і вас заберуть «з руками і ногами». Звичайно, для цього такого рівня, потрібно прислухатися до думки фахівців і обростати поступово досвідом, який буде абсолютною необхідністю у вашій трудовій діяльності. Також слід часто проходити різні курси для підвищення кваліфікації.

При виборі даних курсів слід поцікавитися про наявність ліцензії на викладацьку деятельность. Було б зовсім непогано на самому початку занять звернути увагу на сам процес викладання, адже якщо ви не знаходите спільну мову з викладачем, або знання, що надаються вам, не є для вас відкриттям, чи варто взагалі витрачати свій дорогоцінний час на ці курси.

Може бути, варто підшукати щось більш продуктивне для переходу на іншу професійну ступінь. Сучасний бухгалтер - це людина, яка вміє не тільки думати, але застосовувати всі свої накопичені знання на практиці, це впевнена особистість, що рухається тільки вперед.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99