Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Реорганізація підприємств: причини проведення

Автор: Vladislav
17.09.2016 11:16

Аналітика суб'єктів господарської діяльності не один раз доводила, що протягом першого року своєї діяльності багато юридичні особи припиняють своє існування. Спочатку багато хто вважає, що причиною такої ситуації є банкрутство в силу розвиненою конкуренції на ринку товарів і послуг, коли новим компаніям не просто зайняти свій сегмент ринку.

 

Насправді, далеко не завжди завершення діяльності однієї юридичної особи є фактичною зупинкою виробництва. На даний момент є чимало таких компаній, які проводять реорганізацію, в результаті якої фактичне існування компанії залишається, але в юридичному плані вона зливається з іншою компанією або ділитися на нові підрозділи.

Таке рішення має сенс в умовах теперішнього ринку і законодавства, адже дозволяє краще відповідати на всі виклики, які виникають в процесі господарської діяльності. Зміна форми власності підприємства шляхом його реорганізації дає можливість залучити нові інвестиції в підприємство, що є вкрай важливим моментом. Якщо врахувати, як відбувається реорганізація підприємства в країні, то стає очевидним і ще один важливий момент, який нерідко стає причиною таких частих змін форм власності та видів діяльності юридичних осіб.

В умовах далеко не найкращої законодавства, з'являється проблема з ліквідацією підприємств. Це призводить до того, що власникам компанії доводиться нести суттєві матеріальні втрати і проходити тривалу процедуру ліквідації, яка може затягнутися на рік, а то і більше. У той же час, ліквідація підприємства шляхом реорганізації є можливістю позбутися всіх подібних проблем.

Оскільки в нашому законодавстві передбачена можливість реорганізації шляхом злиття двох юридичних осіб, нерідко саме таке рішення ставати ідеальним варіантом для того, щоб уникнути проблем з законом.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99