Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Депозити або купівля нерухомості: що вигідніше?

Автор: Vladislav
16.09.2016 18:54

Сучасні люди навчилися не тільки брати в банках кредити, а й користуватися депозитами. Але, як завжди хочеться отримувати ще більший прибуток. Починаються пошуки альтернатив банківським депозитам.

Найчастіше у заможних людей виникає ідея вкласти гроші в покупку нерухомості. Адже ціни на квартири і будинки постійно зростають. Варто порахувати і середню вартість оренди житла, якщо ви плануєте здавати квартиру тимчасовим мешканцям. За кілька років ви зможете заробити на оренді пристойну суму, а потім продати квартиру, якщо вам знадобляться гроші.

Але, якщо порівнювати такий варіант з депозитом у вітчизняній або іноземній валюті, виграє саме депозит. Чому так відбувається? По-перше, при покупці квартири ви, швидше за все, пристойно витратити на оформлення документів. Та й здаючи квартиру в оренду доведеться «ділитися» з державою, податки на такий спосіб доходу ніхто не відміняв.

Друзі сайту: вас можуть зацікавити якісні саморезы для металлического профиля, які ви можете придбати на сайті stream-market.com.ua за вигідними цінами.

Не можна забувати і про витрати, пов'язані з утриманням нерухомості. Навіть косметичний ремонт квартири виллється в кругленьку суму, не кажучи вже про капітальний ремонт. До того ж постійно доведеться платити за комунальні послуги, купувати побутові дрібниці і так далі. Витрати на ремонт і комунальні послуги істотно знизять реальні доходи від оренди квартири. Депозити, про умови яких можна почитати на www.raiffeisen.ru ніяких додаткових витрат не передбачають. Вони в даному випадку виграють завдяки своїй практичності і зручності.

Є ще один важливий плюс депозитів. Його швидше можна назвати емоційним фактором. Коли ви заробляєте за допомогою депозиту, ви можете робити це таємно від родичів і друзів. Сховати нерухомість у вас ніяк не вийде. Відповідно доведеться ділитися доходами з родичами.

До того ж гроші з депозиту можна в будь-який час зняти і розпоряджатися ними на свій розсуд. З квартирою вирішити питання швидко не вийде. Купівля або продаж навіть найпростішої квартири передбачає солідну суму грошей. І хоч дохід в даному випадку може бути пристойним, а й головний біль пов'язана і нерухомістю буде, швидше за все, великий. Депозит є перевіреним способом доходу, ризику в такому випадку набагато менше. До того ж ви відразу будете точно знати, який прибуток отримаєте.

У будь-якому випадку ви повинні добре продумати ваше рішення, розрахувати всі плюси і мінуси кожного з варіантів.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99