Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Бізнес ідея. Відкриття офісу

Автор: Vladislav
13.09.2016 17:09

Перш ніж щось зробити задайте собі кілька питань: Що? Для чого? Навіщо? Чому? Саме ці питання - це відображення ваших потреб, однак, для того, щоб дізнатися, чого хочуть інші, слід уважно проаналізувати попит на ті чи інші товари та послуги. Хочете відкрити офіс, ну що ж - це відмінна ідея для бізнесу.

Біля офісу має бути своє призначення - він повинен бути відкритий з певною метою. Відкривати офіс бо вам так захотілося, не має сенсу, та й взагалі, перш ніж представляти свою продукцію на рівні офісу, слід спробувати щастя в малому бізнесі і, як кажуть підприємці «розвернутися», а раптом щось піде не за планом і ваші задумки не здійснюється, а, скоріше навпаки, ви втратите час і гроші.

Таким чином, офіс слід відкривати в тому випадку, коли ви точно знаєте, що ваш бізнес піде в гору, якщо ви в чомусь не впевнені, не поспішайте. Отже, Ваш бізнес пройшов випробування на міцність і ви вирішили представити свою продукцію на більш високому рівні - значить, пора відкривати власний офіс. З чого почати і що потрібно для того, щоб відкрити офіс?

1. Приміщення. Це може бути, як окремий кабінет, так і окрема будівля, що залежить не тільки від ваших бажань, а й від фінансових можливостей.

2. Найняти працівників, які будуть працювати в офісі і рекламувати, а також реалізовувати вашу продукцію.

3. Закупівля оргтехніки, канцелярського приладдя, а також сувенірної продукції

4. Ремонт в приміщенні

5. Відповідні меблі - в офісі повинно бути затишно і приємно працювати. Тут, на сайті http://greeg.com.ua/cat/do/02 партнери зможуть ознайомитися з переліком продукції та отримати детальну консультацію у співробітників.

6. Зручне розташування офісу, графік роботи.

7. Наявність технічного персоналу та інших працівників, які відповідають за затишок в приміщенні і усунення неполадок в електронному обладнанні.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99