Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Виставки та інвестори

Автор: Vladislav
08.09.2016 17:09

Сучасні реалії підштовхують бізнесменів шукати вигоду скрізь. Кожному б хотілося отримати власного інвестора, який буде разом з вами вірити в ваше підприємство. Після спроб взяти кредити на розвиток бізнесу - у багатьох підприємців просто опускалися руки, як тільки вони чули слова відмови.

Що ж робити, коли ви вважаєте, що ваш проект стане прибутковим і успішним, а решта вас не підтримують?

Саме час шукати інвестора, який зможе вкласти частину грошей на розвиток вашого бізнесу. Але не варто так сильно радіти. Мати з ними справу - потрібно обережно, інакше при неправильно створеному договорі або контракті ви можете стати лише частковим власників підприємства. Відомі випадки, коли творець компанії через деяких збігів обставин мав лише 30% акцій. Інші ж 70 належали інвесторам. І право голосу в таких випадках у більшості.

Друзі сайту: ви можете уголь купить за доступними цінами на сайті khsm.com.ua

А тепер почнемо пошуки. Вам потрібно якомога частіше відвідувати різноманітні виставки, де підприємці всіх рівнів збираються для того, щоб продемонструвати власні можливості і перспективи. Разом з ними туди приходять і інвестори, які шукають серед більшості золоту жилу. Безсумнівно, у багатьох може бути прибуток, навіть з найбільш невдалим проектом. Але ось надприбутки, які зможуть значно вплинути на ринок в майбутньому, підвладні не кожному. Саме на таких собі сподіваються інвестори всіх рівнів і достатку.

Витрати на проведення власної презентації, в принципі, не значні. Інша справа, які можливі вигоди можуть з цього витекти. Місяці і роки пошуку потрібної людини може покрити лише один вдалий день. День, коли вас знайде той самий інвестор. Не варто нехтувати цією можливістю. В крайньому випадку, можна вкластися в мінімальні суми, адже той самий товстосум, який вас помітить, буде керуватися не вашою зовнішністю і видом організації, а ідеєю.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99