Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Виробництво бутильованої питної води: розробка бізнес плану

Автор: Vladislav
04.09.2016 12:59

Не так уже й просто відкрити власне виробництво бутильованої питної води: бізнес-план повинен бути ретельно опрацьовано, як і в будь-якому іншому виді підприємницької діяльності. Бутильованої водою називають питну воду, упаковану в скляні або пластикові пляшки. Ця рідина може бути дистильованої, джерельною або мінеральної. Бутильована вода ділиться на 2 типу: газована і негазована. Розміри бутильованої води варіюються від невеликих півлітрових пляшок до великих ємностей, об'ємом 9 і більше літрів. В даний час виробництво питної води користується небувалим успіхом (особливо в межах жарких густонаселених країн).

 

До речі, на сторінці http://dnepr.info/news/tendentsii-v-proizvodstve-pitevoj-butilirovannoj-vody ви можете почитати про останні тенденції у виробництві бутильованої питної води.

Підготовчий етап

Перед тим як почати виробництво бутильованої води, необхідно з'ясувати, що насправді потрібно для запуску подібного бізнесу. Це може бути досягнуто тільки на основі маркетингових досліджень. Через складний характер бізнесу по розливу рідини було б доцільно проводити свої дослідження разом з консультантом або експертом в такій області. Результати ваших досліджень будуть визначати тип бутильованої води для виробництва, місце розташування компанії і цінову стратегію.

Виходячи з проведеного дослідження ринку, можна починати розробляти бізнес-план, який буде містити детальну інформацію про запуск виробництва питної води. Цей етап особливо важливий, якщо ви маєте намір отримати гроші від інвесторів. Розробка повинна бути ретельною, оскільки бізнес-план буде містити виконавче резюме, фінансові прогнози, маркетингову і операційну стратегію, юридичні деталі і аналіз місця розташування.

Вартість запуску бізнесу з виробництва бутильованої води може варіюватися в залежності від місця розташування, витрат на придбання землі і масштабів виробництва. Щоб залучити капітал в свій проект, можна подати заяву на отримання банківського кредиту або профінансувати бізнес самостійно. Якщо у вас є доступ до капіталу, можна розглянути можливість покупки готового заводу з виробництва води, щоб не починати з нуля.

Початок виробництва

Потрібно вивчити правила і норми для типу рідини, який ви збираєтеся робити, а також отримати дозвіл на виробництво від місцевих органів охорони здоров'я. Крім того, важливо знайти підходящу і надійну компанію з виробництва пляшок, яка буде поставляти вам скляні або пластикові ємності.

Наступним кроком є ​​вибір стратегічного розташування для вашої компанії. Потрібно переконатися, що створені окремі приміщення для офісів і виробничих площ.

При виборі відповідного місця для заводу з розливу води потрібно враховувати такі моменти, як близькість до ринку, доступність води, наявність транспортних магістралей, стабільність джерела живлення і т.д.

Замість покупки необхідного обладнання можна подумати про довгострокову оренду (особливо якщо коштів недостатньо).

Для виробництва води може знадобитися наступне обладнання:

  • альтернативне джерело живлення (генератор);
  • резервуари для зберігання води;
  • спеціальні апарати для заповнення пляшок;
  • механізми для обробки води і фільтри;
  • конвеєри;
  • ущільнювачі;
  • навантажувачі пляшок;
  • стерилізатори води;
  • дозатори води;
  • транспортні засоби.

Виробництво питної бутильованої води як бізнес - це складна справа, яку практично неможливо вести поодинці. Вам потрібно буде найняти і навчити співробітників для досягнення успіху в цій справі. Рекомендується серйозно поставитися до вибору дизайну пляшок, в яких буде продаватися вода у пляшках. Потрібно вибрати такого назва для своєї продукції, щоб воно не загубилося на тлі конкурентів. Завжди вітається реклама продукції в засобах масової інформації

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99