Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Що таке IP-телефонія

Автор: Vladislav
22.07.2016 16:25

Що таке сучасна IP-телефонія? При сучасному веденні бізнесу, підприємствам вкрай необхідна універсальна і доступна телекомунікаційна система зв'язку, що поєднує в собі надійна якість послуг телефонного зв'язку, простоту в обслуговуванні і експлуатації і з великими функціональними можливостями, якими не наділена звичайна телефонія. Такою є система IP-телефонії, побудована на базі територіально-розподіленої або локальної мережі і відповідає підвищеним вимогам бізнес-сфери.

IP телефонія включає в себе функції голосового і відео передачі, а також даних в одній мережевої інфраструктури, тому користувачам немає необхідності мати дві різні системи - передачі даних і власне телефонного зв'язку. Детальніше рекомендую почитати на сайті phonet.com.ua. Також відпадає необхідність монтажу паралельної кабельної мережі. Таке рішення набагато спрощує адміністрування і підвищує масштабованість, а також значно знижує сукупні витрати на установку та експлуатацію обладнання. Застосовуючи можливості IP АТС, компанія може просто і швидко підключити до центрального офісу телефонну мережу віддалених філій фірми.

Сучасні системи IP-телефонії забезпечують компаніям різні засоби обробки телефонних дзвінків, в тому числі кошти інтеграції з комп'ютерними програмами, голосову пошту, автосекретарів, а також багато інших послуг в єдиній IP-мережі.

Для комплекту IP-телефонії не існує різниці, де встановлюється клієнтський телефон системи, досить лише підключення до інтернету для організації каналу IP зв'язку між центральною IP АТС і віддаленими IP телефонами. Кожен з внутрішніх IP-телефонів можна підключити, наприклад, в офісі на іншому кінці міста або в іншій країні. При цьому виклики будуть відбуватися так само, як з головного офісу компанії або виходити на зовнішні і міжнародні мережі.

Якщо в організації є кілька офісів в регіонах, то поставивши в кожному відділенні фірми обладнання системи IP-телефонії, користувач може об'єднати по IP всі свої підрозділи в єдину телефонну структуру, без виходу на міжміські телефонні канали. При цьому відпадає необхідність оплачувати міжміські або міжнародні розмови, клієнт платить тільки за підключення до мережі Інтернет.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99