Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Вигода переобладнання автомобіля ГБО

Автор: Vladislav
20.06.2016 15:59

Вартість бензину практично в два рази перевищує ціну газу, тому все більша кількість автомобілістів наважуються на установку ГБО, яка окупається протягом декількох місяців і відкриває значні резерви для економії. Але чи завжди такий крок є дійсно виправданим? Щоб відповісти на це питання варто зважити всі «за» і «проти» монтажу ГБО на автомобіль.

Конструктивні особливості ГБО

Компактні системи газобалонного обладнання працюють на зрідженому пропан-бутану - газі, який з'являється в якості побічного продукту під час переробки нафти. Для того щоб автомобіль міг використовувати цей природний ресурс як паливо, фахівці встановлюють газобалонне обладнання, яке представляє собою набір взаємозалежних компонентів. Базовий інсталяційний комплект складається з балона, заправного пристрою, редуктора, форсунок, фільтрів, датчиків і клапанів, які об'єднані електронним блоком обладнання і запускаються в результаті активації перемикача «газ / бензин».

Переваги використання ГБО

Розвиток ринку ГБО обумовлено перевагами, які дає монтаж установки на автомобіль. Серед них збільшення ресурсу роботи двигуна, економія коштів на заправці, зниження рівня токсичних викидів в атмосферу. Автомобілісту важливо вибрати оптимальну систему для двигуна, виходячи з таких параметрів, як клас, розмір і ціна ГБО. На даний момент на території України найбільш поширене ГБО четвертого покоління, яке гарантує максимальну економічність при найменшій втрати потужності.

Різниця між останніми поколіннями газобалонного обладнання

П'яте покоління ГБО працює з використанням рідкого газу, в той час як попередня система четвертого покоління працює зрідженим паливом, але перетворює його в пароподібний стан за допомогою газового редуктора. Конструктивні особливості п'ятого покоління не вимагають наявності редуктора і, відповідно, скасовують використання системи охолодження двигуна. Серед інших характерних відмінностей варто відзначити, використання в останньому поколінні установок швидких форсунок, які сприяють оптимальної подачі і правильному згорянню паливної суміші. Незважаючи на всі переваги, газобалонне обладнання останнього покоління так і не набула широкого поширення на території України і цьому явищу є пояснення. Установка дуже чутлива до якості газу, що надходить в циліндри, а оскільки українські нафтопереробні компанії при виготовленні палива не використовують регламентовані споживчі стандарти, то на вітчизняних заправках водії змушені заправляти балони ніяк не спеціальним, а побутовим газом сумнівного походження.

Сумісність ГБО з різними типами автомобілів

Універсальна конструкція газобалонного обладнання дозволяє майстрам робити монтаж установок на всі сучасні типи моторів, починаючи від звичайних чотирьох циліндрових двигунів і закінчуючи турбірованнимі «вісімками». Також ГБО можна монтувати і на роторні мотори. Важливо щоб система не працювала на піку продуктивності, тому майстри ретельно підбирають редуктор з правильним запасом потужності. Такий крок дозволяє досягти оптимальних результатів продуктивності системи і зберегти її стабільність протягом всього терміну експлуатації ГБО. Також збільшити термін безперебійної роботи допоможе використання установок і комплектуючих високої якості.

Джерело: www.brc.com.ua

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99