Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Що таке модульні теплові пункти

Автор: Vladislav
08.06.2016 08:31

Теплові модульні пункти застосовуються не тільки в промисловості, як вважають багато людей

Якщо вам необхідно купити теплові пункти, то вам неодмінно варто звернути свою увагу на компанію ОПЕКС. Вся справа в тому, що ця компанія є однією з провідних виробників теплоенергетичних систем не тільки в блоковому, але ще і в модульному виконанні. Вже протягом багатьох років саме ця компанія як виробник розробляє, а також впроваджує теплові пункти в самих різних галузях. Варто відзначити також і те, що ви зможете придбати і таке обладнання від цієї компанії як вузли обліку теплової енергії та насосні станції самого різного призначення.

Теплові модульні пункти (які можна замовити на сторінці http://opeks.ua/motepu.html) застосовуються не тільки в промисловості, як вважає багато хто. Якщо вас цікавить ось такий тепловий пункт, то придбати його ви зможете, відвідавши відповідний сайт компанії. Тут представлений широкий асортимент цього обладнання, так що кожен зможе придбати саме те, що потрібно саме йому. Ці пункти призначаються для обліку, регулювання, а також розподілу теплової енергії в самих різних системах, це можуть бути такі системи, як:

  • опалення;
  • кондиціонування;
  • гаряче водопостачання.

Для виготовлення цього обладнання компанія використовує тільки високоякісне обладнання від відомих виробників.

Ємності

Якщо ви прийняли рішення самостійно зробити систему опалення, водопостачання або ж вентиляції вам неодмінно доведеться використовувати такі пристрої, як акумулятори холоду і тепла. Багато хто називає це обладнання баки акумулятори або ж акумулюють блоки. Є безліч компаній, які займаються їх виробництвом і реалізацією, от тільки не всі вони зможуть запропонувати вам дійсно якісне обладнання.

Найбільш правильним і в той же час вигідним рішенням буде покупка бака акумулятора від ОПЕКС Енергосистеми. Це обладнання є теплоізольовані акумулюючі ємності, яке найчастіше застосовується спільно з котлами, бойлерами непрямого нагріву і багато з чим іншим обладнанням.

Замовляємо проектування об'єктів

Багатьом напевно буде цікаво дізнатися, що компанія ОПЕКС займається проектуванням об'єктів індивідуального теплопостачання. Роботи починають виконуватися тільки після детальної інспекції об'єкта, з урахуванням скоєно всіх факторів. До них варто віднести побажання замовника вимог з безпеки, особливостей самого об'єкта. Теплообмінне обладнання в нинішній час не так вже й складно, оскільки його виробництвом і реалізацією займається безліч компаній.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99