Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Нове житло і переваги новобудов

Автор: Vladislav
28.05.2016 09:47

Не секрет, що сьогодні крім вторинного ринку житла можна вибирати об'єкти безпосередньо від забудовника в новобудовах.

Ось чому прийняття рішення про покупку квартири ще не є вирішенням проблеми придбання житла. Найголовніше - це вибрати оптимальний варіант, який влаштує вас у всіх відносинах. Звичайно, кожен мріє мати своє власне «гніздечко», в якому до нього ніхто не селився і не облаштовував побут на свій лад. У такому випадку найбільш правильним рішенням стане покупка житла в новобудові, наприклад, в найближчому житловому комплексі.

Такий вибір можна пояснити набагато меншим числом переваг квартир на вторинному ринку. Незважаючи на їх більш низьку вартість, в квартирах доводиться починати з капітального ремонту, а не заселення і пристрої затишної атмосфери. Тому тим, хто хоче відразу завезти в нову квартиру меблі і речі, варто задуматися про квартиру від забудовника.

А якщо ви хочете придбати квартиру під Києвом, тоді вас зацікавить описание ЖК Чері Таун - одного з найкращих житлових комплексів.

Крім того, питання ціни в даній ситуації дуже спірне. Квартиру в новобудові можна купити не тільки в готовому будинку, який вже зданий в експлуатацію. Не завжди до цього моменту у покупця вже є накопичена сума грошей. Тому варто більше дізнатися про можливості придбання житла від забудовника в розстрочку на стадії будівництва будинку. Це дозволить інвестувати кошти частинами, будучи впевненим, що вони підуть на будівництво майбутнього «гніздечка», а не на спонтанні покупки шуби або машини. Якщо прикласти старання на пошуки варіантів, то купити квартиру можна навіть на стадії проектування будинку. Однак в даному випадку ризики значно збільшуються, але ціна буде мінімальною. Нерідко такий спосіб придбання нової квартири обходиться дешевше, ніж покупка старої житлоплощі на вторинному ринку, в якій ще доведеться міняти каналізацію і робити капітальний ремонт довжиною в термін будівництва нового будинку. Інженерні комунікації новобудов гарантують ваше якнайшвидше заселення і комфортне проживання. Відсвяткувати новосілля вам ніщо не завадить.

Уявімо, що обрана вами квартира на вторинному ринку кілька разів була перепродана, що спричинило плутанину і численні упущення в оформленні документів на житлоплощу. При виборі ви не маєте уявлення про це, тому що всі недоліки починають з'ясовуватися в процесі початку оформлення угоди купівлі-продажу. Таким чином, нещасному покупцеві або продадуть квартиру з юридичними проблемами, або він втратить час і залишиться без квартири, що в даному випадку є для нього оптимальним варіантом. Житло в новобудові юридично абсолютно чисте. У вашій майбутньої квартири не було жодного власника, який міг би претендувати на нерухомість. Ні в оформленні документів, ні в майбутньому не виникне ніяких проблем з правом власності на нове житло.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99