Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Офшорні зони: особливості та переваги

Автор: Vladislav
07.04.2016 08:34

Сьогодні багато бізнесменів намагаються створювати копанні виключно в офшорних зонах. Головна причина подібних устремлінь полягати в тому, що бізнес, що функціонує в рамках таких територій, звільняється від тяжкого податкового тягаря, яке для молодої компанії, тільки стає на ноги, може виявитися просто непосильним. Єдиною умовою для початку підприємницької діяльності в офшорі є вимога розвивати свою справу саме на території обраної зони.

Переваги офшорних зон можна перераховувати довго, хоча головним стимулюючим фактором, що спонукає ділових людей займатися бізнесом не на своїй батьківщині, а в чужій країні, є, звичайно ж, відсутність необхідності регулярних податкових виплат. Цю суму можна витратити на розвиток самої компанії, збільшивши товарообіг і підвищивши її рентабельність. Крім істотного збільшення прибутку власник бізнесу отримує вільний доступ до зарубіжних ринків, що також значною мірою сприяє розвитку фірми.

Друзі сайту: інформацію про те, яким способом найкраще открыть счет в дубае ви можете прочитати на сайті sorp.ae

Відкрити свій бізнес в офшорі досить просто. Так, якщо мова йде про низькоподаткових територіях Канади, то докладну інформацію про особливості створення на них офшорній компанії можна знайти і сьогодні. Компанія, зареєстрована в Канаді, матиме високий статус на міжнародній арені, оскільки ця країна не входить ні в один чорний список вільних юрисдикцій. Крім відкриття нового бізнесу, можна також придбати вже готову місцеву фірму. Незаперечною перевагою в даному випадку є те, що таке підприємство створювалося в рамках місцевої інфраструктури і вже адаптовано до умов тутешнього ринку.

Зарубіжний офшор дарує бізнесменові і можливість відкриття банківських рахунків в найпрестижніших банках світу. Покладені на такі рахунки кошти власник офшорної компанії може в любо момент безперешкодно використовувати на свій розсуд. У багатьох повністю або частково звільнені від оподаткування зонах відсутній і необхідність здачі звітності, а також проведення аудиту. Директори фірм, зареєстрованих в офшорних зонах, зовсім не зобов'язані перебувати на чужині постійно. Вони можуть жити в своїй країні і управляти бізнесом дистанційно, через своїх довірених осіб. Існує кілька видів офшорів, в рамках яких діють певні умови відкриття та становлення бізнес-компаній, тому до вибору тієї чи іншої вільної економічної зони слід ставитися гранично відповідально.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99