Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Торгові правила Річарда Рода

Автор: Vladislav
03.04.2016 10:05

Повинен зізнатися, я не настільки розумний, щоб винайти ці сміховинно прості правила торгівлі. Великий трейдер дав їх мені приблизно 15 років тому. Однак, доповім я Вам, вони працюють. Якщо Ви прямуєте цим правилам, порушуючи їх якомога рідше, Ви будете робити гроші рік за роком, іноді більше, іноді менше, але Ви будете робити гроші. Правила прості. Але дотримуватися їх не так легко.

"Старі правила ... але дуже хороші правила"

Якщо я і дізнався щось за мої 17 років торгівлі, так це те, що прості методи працюють краще всього. Ті, кому потрібно весь час стежити за стохастическим комплексом, лінійними зваженими легкими середніми, методами згладжування, числами Фібоначчі і т.д., зазвичай помічають, що у них перед очима так багато даних, що вони не можуть прийняти раціональне рішення. Одна техніка каже - купуй, інша говорить - продавай. Один метод рекомендує закрити операцію, в той час як інший закликає додати до торгівлі. Це схоже на штамп, але прості методи працюють краще всього.

Друзі сайту: на сторінці http://gk-sk.ru/kompressory/zif_Arsenal/ ви можете дізнатися всю необхідну інформацію про компресор Арсенал та його переваги.

1. Перше і найбільш важливе правило - на бичачому ринку, кожен, як передбачається, знаходиться в довгій позиції. Це може звучати тривіально, але скільки з нас продали після першого ж підйому на бичачому ринку, вирішивши, що ринок злетів занадто далеко і занадто швидко. Так було раніше, і я підозрюю, що так буде і в майбутньому. Таким чином, ми не отримуємо прибуток, яка повинна була накопичитися, але фактично втрачаємо гроші, будучи в короткій. На бичачому ринку можна бути або в довгій позиції, або поза грою. Пам'ятайте, відсутність позиції - це теж позиція.

2. Купуйте те, що виглядає сильним - продавайте те, що проявляє слабкість. Публіка продовжує купувати, коли ціни вже впали. Професіонал купує, бо ціни піднялися. Ця різниця може звучати нелогічно, але тут працює сила покупки. Правило виживання не в тому, щоб "купувати нижче, продавати високо", а "купувати вище і продавати ще вище". Крім того, при порівнянні різних акцій в межах групи, купуйте тільки найсильніші, а продавайте найслабші.

3. Коли встановлюєте торгівлю, входите в неї, як ніби у неї є потенціал для того, щоб бути найбільшою угодою року. Не входьте в торгівлю, поки вона не буде добре продумана, включаючи правила для додавання до торгівлі і правила на випадок непередбачених обставин для виходу з угоди.

4. На незначних коригувань проти основного тренда, додайте до позиції. На бичачому ринку додайте до торгівлі на невеликих відкатах назад до рівня підтримки. На ведмежому ринку, додайте на корекції на рівні опору. Використовуйте рівень корекції 33-50% від попереднього руху або відповідну ковзну середню як першу точку для додавання.

5. Будьте терплячі. Якщо запізнилися зі входом, почекайте корекцію.

6. Будьте терплячі. Увійшовши в угоду, дайте їй час розвинутися і створити прибуток, яку Ви очікуєте.

7. Будьте терплячі. Стара прислів'я "Ви нічого не втратите, взявши прибуток", можливо, є найбільш шкідливим радою, коли-небудь даними. Взяття маленької прибутку - найвірніший шлях до остаточної втрати, який я можу придумати, оскільки маленької прибутку ніколи не дають розвинутися в величезний прибуток. Справжні гроші в торгівлі робляться на одній, двох або трьох великих угодах, яким дають розвинутися за рік. Ви повинні культивувати в собі здатність терпляче тримати прибуткову угоду, щоб дозволити їй зробити для Вас справжні гроші.

8. Будьте терплячі. Увійшовши в угоду, дайте їй час, щоб попрацювати; дайте їй час, щоб ізолювати себе від випадкового шуму; дайте їй час, щоб інші побачили ті її якості, що Ви помітили раніше, ніж вони.

9. Будьте нетерплячі. Як завжди, маленькі і швидкі втрати - кращі втрати. Важлива зовсім не втрата грошей. Швидше, важливий розумовий капітал, який вичерпується, коли Ви сидите з програшною угодою.

10. Ніколи і ні за яких обставин не додавайте до програшною угоді, щоб "усереднити" позицію. Якщо Ви купуєте, то кожна нова ціна покупки повинна бути вище попередньої. Якщо Ви продаєте, то кожна нова ціна продажу повинна бути нижче. Цього правила треба твердо дотримуватися без питань.

11. Робіть більше того, що працює в Вашу користь і менше того, що - проти. Кожен день, дивлячись на різні позиції в Вашому портфелі, пробуйте додати до торгівлі, яка має найбільшу прибуток і відняти від тієї торгівлі, яка є або збитковою, або показує найменшу прибуток. Це - основа старої приказки "дозвольте вашій прибутку бігти."

12. Не торгуйте, поки технічні та фундаментальні фактори не домовляться між собою. Це правило змусить чистих техніків скулитися. Ну що ж! Я не буду торгувати, поки я не впевнений, що прості технічні правила, яким я слідую, і мої фундаментальні дослідження рухаються в тандемі. Тоді я можу діяти чітко, впевнено і терпляче чекати.

13. Якщо отримали серйозний збиток, візьміть тайм-аут. Закрийте всі угоди і припиніть торгівлю на кілька днів. Розум може зіграти з Вами злий жарт після сильних, швидких втрат. Бажання "відігратися" - емоційно, і його не можна долускать.

14. При вдалій торгівлі збільште ставки. Всі ми відчуваємо ті неймовірні періоди часу, коли всі наші угоди вигідні. Коли це трапляється, торгуйте наполегливо і багато. Ми повинні заготовляти наше "сіно", поки сяє сонце.

15. При додаванні до торгівлі, додавайте тільки 1/4 - 1/2 від обсягу позиції. Тобто якщо Ви тримаєте 400 акцій, вирішивши додавати, додайте максимум, ніж 100 чи 200 акцій. Це зрушить середню ціну вашої позиції менш ніж на половину пройденої відстані, таким чином дозволяючи Вам перечекати 50% -у корекцію без торкання вашої середньої ціни.

16. Думайте, як найманець. Адже ми хочемо воювати на тій стороні ринку, яка перемагає, не витрачаючи даремно наш час і капітал на даремні зусилля в спробах підрости, купуючи нижче або продаючи на максимумі деякого ринкового руху. Наш обов'язок полягає в тому, щоб заробити прибуток, борючись пліч-о-пліч з перемагають силами. Якщо ніяка сторона не перемагає, то ми не повинні боротися взагалі.

17. Ринки формують свої вершини в насильстві, а свої мінімуми - в спокійному стані.

18. Останні 10% часу бичачого ринку зазвичай охоплюють половину або більше від усього цінового руху. Таким чином, перші 50% руху ціни займуть 90% часу, вимагатимуть сильної підтримки і будуть набагато важчими для торгівлі, ніж останні 50%.

Немає нічого "геніального" в цих правилах. Це - здоровий глузд і ніщо інше, але, як сказав Вольтер, "Звичайний здоровий глузд - незвичайний." Торгівля - бізнес здорового глузду. Коли ми торгуємо всупереч здоровому глузду, ми будемо втрачати. Можливо, не завжди, але багато, і в кінцевому рахунку. Торгуйте простіше. Уникайте складних методик з неясними технічними системами і торгуйте тільки в напрямку основного тренда.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99