Інформаційно-аналітичний портал

Незалежного банківського рейтингового агентства

Independent bank rating Agency

Передбачити - означає керувати!

СВІЖИЙ НОМЕР
Смотрите телевизионные новости на портале ibra.com.ua   Курсы НБУ по состоянию на 1 октября - 100USD/UAH 2129.5636▼ 100EUR/UAH 2385.7501▼ 10RUB/UAH 3.2396▼ Курсы ЦБ РФ по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 1UAH/RUB 3.08549▼ Курсы ЦРБ ДНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65▲ EUR/RUB 72.9495▼ 1UAH/RUB 2.6▼ Курсы ЦРБ ЛНР по состоянию на 1 октября - USD/RUB 65.7364▼ EUR/RUB 73.776▼ 10UAH/RUB 30.8549▼   В элитные госдачи в Пуще-Водице и Конче-Заспе начали пускать квартирантов В Украине начали действовать зимние тарифы на газ. Кто будет платить вдвое меньше Журналисты узнали, к чему приведет закрытое небо между Украиной и Россией Украинцев под Иловайском захоронили в секретных братских могилах - санитар Российские войска в Сирии понесли первые потери: повстанцы сбили штурмовик "Су-24" ВВС Звезды обещают яркий и насыщенный месяц. Гороскоп для всех знаков Зодиака на октябрь В России назвали условие, при котором вернут Савченко в Украину   Читайте и смотрите самые свежие новости на страницах интернет-издания КУРС ДНЯ информационно-аналитического портала НБРА-IBRA Уважаемые гости, единомышленники и друзья, добро пожаловать на наш Форум портала НБРА-IBRA!  

Головне меню

Мы в соц.сетях

Лента финансовых новостей в формате RSS Стена на Facebook


Десять законів технічної торгівлі Джона Мерфі

Автор: Vladislav
03.04.2016 09:54

В який бік піде ринок? Як далеко вгору або вниз? І коли він змінить напрямок? Ось основні питання технічного аналітика. Крім діаграм, графіків і математичних формул, що використовуються в аналізі ринкових тенденцій, існують деякі основні концепції, застосовні до більшості теорій, використовуваних сьогоднішніми технічними аналітиками.

Джон Мерфі, лідер в технічному аналізі ф'ючерсних ринків, на підставі свого тридцятирічного досвіду розвинув десять основних законів технічної торгівлі: правила, які призначені, щоб допомогти пояснити загальну ідею технічної торгівлі новачкові і спростити методологію торгівлі більш досвідченому практику. Ці приписи визначають ключові інструменти технічного аналізу, а також те, як їх використовувати, щоб ідентифікувати можливості продажу і покупки.

 

Г-н Мерфі був технічним аналітиком на CNBC-ТЕЛЕБАЧЕННІ, протягом семи років вів популярне шоу "Tech Talk" і є автором трьох бестселерів з цього предмету - Technical Analysis of the Financial Markets, Intermarket Technical Analysis і The Visual Investor.

Друзі сайту: ви можете придбати якісні канцтовары в інтернет-магазині masteroffice.com.ua за найнижчими цінами.

Його остання книга демонструє істотні "візуальні" елементи технічного аналізу. Основні принципи підходу г-на Мерфі до технічного аналізу ілюструють те, що більш важливо визначити, куди йде ринок (вгору або вниз), ніж чому це відбувається.

Ось десять найбільш важливих правил технічної торгівлі Джона Мерфі:

1. Карта Тренд
Вивчіть довгострокові графіки. Почніть аналіз графіків з місячних і тижневих чартів, що охоплюють кілька років. Більший масштаб "карти ринку" забезпечує кращу видимість довгострокової перспективи на ринку. Як тільки довгостроковий тренд встановлено, проаналізуйте денні та інтрадей-графіки. Одне лише короткострокове уявлення часто може ввести в оману. Навіть якщо Ви торгуєте тільки в самому дрібному тимчасовому масштабі, Ви досягнете більшого успіху, якщо ви робите угоди в тому ж самому напрямку, як проміжний і більш довгостроковий тренд.

2. Визначте тренд і слідуйте за ним
Ринкові тренди бувають різних розмірів - довгостроковий, проміжний і короткостроковий. Спочатку визначте, який же ви збираєтеся торгувати і використовуйте відповідний графік. Переконайтеся, що Ви торгуєте в напрямку цього тренда. Купуйте внизу, якщо тренд вгору. Продавайте нагорі, якщо тенденція - вниз. Якщо ви торгуєте на проміжному тренді, використовуйте денні і тижневі графіки. Якщо ви - дейтрейдер, використовуйте денні і внутрішньоденні графіки. Але в будь-якому випадку, дозвольте більш довгостроковому чарту визначити тенденцію, а потім використовуйте більш короткостроковий графік для вибору часу вступу в угоду.

3. Знайдіть його максимуми і мінімуми.
Знайдіть рівні опору і підтримки. Найкраще місце для покупки - близько рівнів підтримки. Найкраще місце для продажу - близько рівня опору .. Після того, як лінія опору була пробита, вона звичайно буде підтримкою на наступних відкатах. Іншими словами, старий "high" стає новим "low". Таким же чином, коли рівень підтримки був пробитий, він зазвичай буде означати продаж на наступних підйомах - старий "low", може стати новим "high".

4. Прораховуйте відкати
Виміряйте корекції відсотками. Ринкові корекції вгору або вниз зазвичай відновлюють істотну частину попереднього тренда. Ви можете виміряти корекцію існуючої тенденції в простих відсотках. П'ятдесят відсотків на відновлення попередньої тенденції найбільш часто зустрічається. Мінімальна відновлення - зазвичай третину попередньої тенденції. Максимальне відновлення - зазвичай дві третини. Рівні Фібоначчі 38% і 62% також варто поспостерігати. Протягом відкоту при висхідному тренді, отже, крапка покупки перебуває на рівні 33-38%.

5. Проводьте лінії
Малюйте лінії трендів. Лінії тренда - один з найпростіших і найбільш ефективних інструментів. Все, що Вам потрібно - пряма і дві точки на чарті. Лінії висхідного тренда проводяться по двох послідовних мінімумах. Лінії спадної тенденції проводяться по двох послідовних піках. Ціни будуть часто відкочуватися до лінії тренда перед поновленням свого руху по тренду. Порушення лінії тенденції зазвичай сигналізує про зміну тренда. Достовірна лінія тренда повинна торкнутися ціни принаймні три рази. Більш довга лінія тренда є сильнішою, і чим більше вона була перевірена, тим більш важливою вона стає.

6. Слідуйте за середніми
Слідуйте за легкими середніми. Ковзаючі середні забезпечують об'єктивні сигнали покупки і продажу. Вони повідомлять Вам, що існуючий тренд все ще в силі, і допоможуть підтвердити його зміну. Однак ковзаючі середні не скажуть Вам заздалегідь, що неминуче зміниться тренда. Графік комбінації двох ковзних середніх - найбільш популярний шлях виявлення торгових сигналів. Ось деякі популярні комбінації - 4- і 9-денні ковзні середні, 9- і 18-денні, 5- і 20-денні. Сигнали даються, коли більш коротка середня лінія перетинається більш довгою. Перетину ціни вище і нижче 40-денного змінного середнього також забезпечують хороші сигнали для торгівлі. Так як лінії змінного середнього - наступні за трендом індикатори, вони працюють краще за все на ринках, що розвиваються.

7. Вивчіть розвороти
Слідкуйте за осцилляторами. Вони допомагають визначити перекупленность і перепроданність ринку. У той час як ковзаючі середні підтверджують зміну тенденції, осцилятори часто попередять нас заздалегідь, що ринок виріс або впав занадто сильно і скоро розгорнеться. Два з найбільш популярних - Індекс Відносною Сили (RSI) і Stochastics. Вони обидва працюють в масштабі від 0 до 100. Для RSI, значення більше 70 означають перекупленность, в той час як значення нижче 30 - перепроданність. Перекупленність і перепроданність для Stochastics - 80 і 20. Більшість трейдерів використовує 14-денний або тижневий stochastics і 9 або 14 денний або тижневий RSI. Розбіжності осцилятора часто попереджають про ринкові розворотах. Ці інструменти працюють найкраще в торговому діапазоні. Щотижневі сигнали можуть використовуватися як фільтри на щоденних сигналах. Щоденні сигнали можуть використовуватися як фільтри для добових графіків.

8. Пам'ятайте про попереджуючих знаках
Торгуйте по MACD. Індикатор (MACD) Розбіжності Сходження ковзної середньої (заснований Джеральдом Аппель) об'єднує перетин ковзних середніх в систему з overbought / oversold елементами осцилятора. Сигнал покупки надходить, коли більш швидка лінія перетинає повільну знизу вгору і обидві лінії - нижче нуля. Сигнал продажу має місце, коли більш швидка лінія перетинає повільну зверху вниз над нульовою позначкою. Щотижневі сигнали мають пріоритет над щоденними. MACD гістограма будується по різниці між цими двома лініями і дає навіть більш ранні попередження про зміну тенденції. Вона названа "histogram", тому що використовуються вертикальні смужки, щоб показати відмінність між цими двома лініями на діаграмі.

9. Тренд чи ні?
Використовуйте ADX. Середній Спрямований Індекс Руху (ADX) допоможе визначити, чи знаходиться ринок в тренді або в коридорі. ADX вимірює ступінь тенденції або напрямку ринку. Підвищення лінії ADX припускає присутність сильної тенденції. Падіння лінії ADX припускає наявність коридору і відсутність тренда. Підвищення лінії ADX пропонує скористатися легкими середніми; падіння ADX - осцилляторами. Побудувавши ADX лінії, трейдер здатний визначити, який стиль торгівлі і який набір індикаторів є найбільш підходящим для поточної ринкової ситуації.

10. Пам'ятайте про підтвердження
Включають обсяг і відкритий інтерес. Обсяг і відкритий інтерес - важливі індикатори підтвердження на ринках. Обсяг передує ціні. Важливо гарантувати, що більший обсяг має місце в напрямку переважної тенденції. У висхідному тренді, більший обсяг повинен бути помічений в дні зростання. Підвищення відкритого інтересу підтверджує, що нові гроші підтримують переважну тенденцію. Зниження відкритого інтересу - часто попереджає, що тренд перебуває біля свого завершення. Висхідний тренд повинен супроводжуватися підвищується обсягом і підвищується відкритим інтересом.

 

Читайте статьи по теме

Євробачення 2022 (відео)




Дивитися інші відео/новини…

ЧИТАЙТЕ "КУРС ДНЯ"

МЕСТО ДЛЯ ВАШЕЙ РЕКЛАМЫ

Голосование

Как преодолеть финансовый кризис?
 

kurs dnja 99